w

3 sept | Stø kurs med mentale knep

Vi er i en tid hvor endringer står i kø. Den største utfordringen du har er å holde stø kurs, og å være tro mot både visjon og mål.

Kurs for kvinner
03.08.201807:29 hilde

Siri Spillum inviterer deg til en dag med fokus på din egen rolle og hvordan du kan stå i utfordringene uten å bli vippet av pinnen.

   
Tidspunkt/sted: 3. september kl 09-16 på Scandic Narvik.

Målgruppe: Kvinner i alle yrker
Metode: En miks av forelesning, gruppearbeid og plenumsdebatt.
Deltakeravgift: kr 1 750,- inkl. lunsj, kaffe og te. Bindende påmelding.
(10% rabatt for medlemmer i kvinnenettverk og medlemsbedrifter av NRNF)

    
Ved å bruke mentale knep vil du stå bedre rustet og ha oversikt i all slags vær,  kunne ta gode valg og beslutninger - enten du leder deg selv eller andre.

Møter du endringer med åpne armer? Klarer du å henge med? Er det småfarlig? Hva vil det koste? Vil det bli bedre? Kjennes som om du dras i alle retninger, til kribling og nysgjerrighet?

Kurset vil gi deg;

  • Mentale knep til dine utfordringer.
  • Innsikt og påfyll rundt ledelse i vår nye tid.
  • Selvledelse
  • Hvordan holde fokus, og ha trua til konseptet
  • Større gjennomføringskraft
  • Forsterket verktøykasse I ditt lederskap


Hilsen fra Siri

Høsten 2017 møtte jeg mange kvinner fra hele Narvikregionen. Nå kan vi møtes igjen og få videre innsikt rundt vår ledelse i endringens tid.

Min yrkesfaglige bakgrunn er bred, fra seniorkonsulent ved Varehandelens Høyskole BI til konseptutvikler og partner i ulike selskap. Har utviklet og fasilitert utviklingsprogrammer, både for ledere og ansatte.

Min unike metode for å oppnå dypere innsikt og for å få bedre oversikt enten det på jobb eller privat, har fascinert mange. Med bruk av den kommer vi raskt til sakens kjerne.

Har utgitt 3 bøker; "Bryt mønstre", "Tenn gnisten – lev bedre!", "Elefanten i rommet - jag den ut og få det bedre på jobben!"

Er ofte å høre i radio P1 og P2. Skribent I Aftenposten med flere. Nåværende kunder bl.a.; NHO, UIO, kjøpesentre, Kondomeriet og er personlig rådgiver og coach for flere.

Velkommen på kurs!
Siri Spillum  -  http://sirispillum.no

Siri Spillum

google map