w

Gratangen Næringsforum

Gratangen Næringsforum og Narvikregionen Næringsforening har inngått en formell samarbeidsavtale. Foreningene har hatt god kontakt de siste årene, men ønsker å intensivere dette til medlemmenes beste.

FORUM OG FORENING
24.01.201617:27 Hilde Normark

– Vi ønsker ved å formalisere samarbeidet å gå foran med et godt eksempel, la næringslivet vise vei. Vi ser at næringslivet i hele regionen har mye å tjene på samarbeid og en tettere tilknytning, sier daglig leder Monica Eide i Gratangen Næringsforum og daglig leder Kjetil Moe i Narvikregionen Næringsforening.

Avtalen innebærer blant annet at per nå 27 medlemmer i Gratangen Næringsforum får samme informasjon og muligheter til å delta på møter og arrangement og benytte seg av nettverket til næringsforeningen og foreningens påvirkningsmuligheter som alle andre medlemmer.

Fra tidligere har Narvikregionen Næringsforening en slik avtale med Ballangen Næringsforum.

– Avtalen med Gratangen Næringsforum er likevel på et vis grensesprengende da dette er den første formelle samarbeidsavtalen vi inngår med en næringsforening på andre siden av fylkesgrensen, sier daglig leder Kjetil Moe i Narvikregionen Næringsforening.

Les mer om Gratangen Næringsforum her