På besøk hos SB Transport

Næringsforeningen stakk innom Narvikterminalen og SB Transport i dag. Her var det til tross for stor aktivitet hyggelig å være gjest.

18.04.201809:45 hilde

SB Transport tilbyr logistikk tjenester i hele Nord-Norge. Har du varer som skal fraktes i landsdelen? SB Transport ordner det!

De tilbyr lokaldistribusjon, langtransport, tredjeparts logistikk og fortolling og har dyktige befraktere syr sammen logistikk løsninger lokalt, nasjonalt og internasjonalt. De har avdelinger i Mosjøen, Mo i Rana, Bodø, Narvik, Tromsø og Alta.

Avdelingen i Narvik har 20 ansatte. På foto ser vi avdelingsleder Kristel Øien og driftsleder Svein Morten Mathisen.

Øien forteller at de blant annet har faste oppdrag for Axess Logistics, Asko, Schenker og Bakehuset og at de for tiden merker en økning i forespørsler. Hun sier at de også har fokus på en oppdatering av bilparken, de selger en del gamle trailere og har anskaffet noen nye.

SB Transport eies av Saltens Bilruter som er en ledende leverandør av persontrafikk, logistikktjenester og miljøtjenester i Nord-Norge. Saltens Bilruter ble etablert i 1937 som et rutebilselskap. Selskapet har gått fra å være et lokalt rutebilselskap til å bli et Nord-Norsk konsern med aktivitet i hele landsdelen. 

Konsernet Saltens forretningsidé er å skape verdier gjennom å levere viktige infrastruktur tjenester innen transport og miljø. De sørger for at kunder og deres varer/restprodukter kommer frem til rett sted på en sikker, miljøvennlig og kostnadseffektiv måte.


På Narvikterminalen finner vi flere av næringsforeningens medlemsbedrifter:

Kristel Øien og Svein Morten Mathisen
, click to open in lightbox