w

11-12 nov | Agenda Nord-Norge

På årets Agenda Nord-Norge er tema identitet og økonomi, og vi går fra prat til handling. Programmet starter mandag 11. november kl. 09:00 og avsluttes tirsdag 12. november kl. 12:00.

Agenda Nord-Norge i Narvik
09.09.201916:37 hilde

Konjunkturbarometeret for Nord-Norge har de siste ti årene pekt på flere nordnorske utfordringer, som manglende arbeidskraft, frafall i skolen, ungdom som reiser fra landsdelen og en kommende eldrebølge. Samtidig har vi et hav av muligheter og gode økonomiske tider.

Hvordan kan vi nå ta steget videre til å handle – med kraft bygd på kunnskap?

Det skal vi sammen finne ut på Agenda Nord-Norge i Narvik 11. og 12. november. Her samles ledere, tenkere og engasjerte folk, vi løfter opp problemstillinger og bruker kortene vi har til å handle nytt, langsiktig og strategisk.

>> PROGRAM OG PÅMELDING 

Årets konferanse handler om identitet og økonomi, og hele 45 foredragsholdere skal belyse temaet. Du får blant annet bli med på et dypdykk i nordnorske data, med Google-søk, SSB-statistikk og resultater fra en sylfersk undersøkelse blant landsdelens unge.

LES OM TEMAET: https://www.agendanordnorge.com/det-skjer-noe-i-nord-norge-naring.

Konferansestedet er Rec-hallen, der REC Scancell tidligere hadde sin produksjon. De 5000 kvadratmeterne forvandles til en arena for unike opplevelser, der du får lytte til nye stemmer og tanker. Ikke minst blir det det en arena for diskusjon og læring, men også kortreiste smaker i en egen food court.

Sikre din plass og meld deg på.

Velkommen!