PROGRAM | OPPTUR 2020

Her finner du detaljert program for OPPTUR 2020, og kan laste det ned i pdf.

OPPTUR 12. FEBR. 2020
11.02.202006:31 hilde

Hele arrangementet går i Royal Hall, Quality Hotel Grand Royal.     
Konferansier dag: Roger Ingebrigtsen | Konferansier kveld: Vilde Øines Nybakken
Musikk: DJ Kosmo sørger for stemningsmusikk både dagen og kvelden. Vi tar forbehold om små endringer i programmet.

12. febr. | OPPTUR konferanse

0800

Registrering av deltakere starter ved resepsjonen på hotellet.

0830

Velkommen til OPPTUR – musikalsk start på dagen med Erik Mathias Munkli

0850

Haikjeften  
Mange gleder seg allerede til i august, og Haikjeften 2020. Festivalsjef Stein Hjertholm kommer til årets OPPTUR og forteller om fjorårets suksess, og planene videre fremover for festivalen. 

0925

Bedrifter skaper liv og lys, i by og bygd!  
Regiondirektør i NHO Nordland, Daniel Bjarmann-Simonsen, har bakgrunn fra prosjektet «Ny by – ny flyplass» i Bodø og sist som statssekretær for næringsministeren, og vil dele med OPPTUR sine tanker om at det er bedriftene som skaper liv og lys, i by og bygd. 

0935

Stortingsrepresentanten  
Åsunn Lyngedal har etter litt over to år på Stortinget vært medlem først i finanskomiteen og fra oktober 2019 i næringskomiteen. Vår egen stortingsrepresentant fra Narvik vil fortelle fra sin jobb i næringskomiteen, som er en av de viktigste komiteene på stortinget for landets næringsliv.

0945

Hva skal vi leve av?  
Fremover sin sjefredaktør, Christian Senning Andersen, leder en samtale mellom regiondirektør Daniel Bjarmann-Simonsen og Stortingsrepresentant Åsunn Lyngedal

1005

Pause

1025

Lev livet – livet ut!  
Eldreomsorgen er ei næring i vekst i regionen. Cecilie Woll Johansen, enhetsleder Oscarsborg bo og servicesenter og Villa Solborg i Narvik kommune vil på OPPTUR fortelle om sertifiseringen flere av eldreomsorgsinstitusjonene i kommunen, for å gi liv til åran og fremme lysten til å leve. 

1050

Stolthet som strategi  
Stolthet kommuniserer – uansett om stolthetsfølelsen er høy eller lav!Man har alt å vinne på å være stolt, og vise det – helse, trivsel, samhold, trygghet, glede, inspirasjon, motivasjon og til slutt lønnsomhet.   
Elin Alsiok og Caroline Stenbacka Nordström fra Stolthetsbyrån AB kommer fra Sverige for å fortelle deltakere på årets OPPTUR hvordan stoltheten bidrar til gode resultater.


1140

Visit Narvik Event – lokal verdiskapning med din hjelp!  
Narvikregionen har sakte, men sikkert åpnet døra mot omverdenen. Hvordan kan DU være en nøkkelperson for videre utvikling og mer aktivitet? Harald Kuraas og Visit Narvik lanserer et program der DU blir invitert for å bidra til vekst, ha det morsomt og lærerikt samtidig. Nå skal vi åpne dørene på vidt gap, og trenger hjelp fra flere døråpnere.

1155

Lunsj

1245

Bodø – Europeisk kulturhovedstad 2024  
Bodø 2024 har ambisjoner om å skape program i alle Nordlands kommuner, når Bodø nå er utpekt til Europeisk kulturhovedstad i 2024. Fra Bodø 2024 kommer Henrik Sand Dagfinrud og fra ungdommens fylkesråd kommer Oda Regine Elvenes for å fortelle hvordan de skal få dette til.

1315

Opplevelsesbasert reiseliv  
Fra høsten 2020 starter en yrkesrettet høyere utdanning innen reiseliv i Narvik.
Øystein Falch Alsos er lektor ved avdeling for opplevelsesbasert reiseliv ved Nordland fagskole og kommer til OPPTUR for å dele sine tanker om reiselivet i regionen. Og hvordan godt kvalifiserte medarbeidere er helt nødvendige for å sikre god kvalitet i reiseliv- og opplevelsesnæringene 

1355

Pause

1415

VM 2027  
På pressekonferansen i 2018 da skistyrets beslutning om at Nord-Norge og Narvik skulle være Norges kandidat til VM i alpint 2027 sa president i Norges skiforbund Erik Røste «Vi har valgt kandidaten vi tror vi kan vinne fram med internasjonalt og som har størst mulighet til å bringe alpin-VM til Norge» Nå er Erik Røste i Narvik og forteller til OPPTUR om han fortsatt er like stor optimist med tanke på VM 2027.

1450

Slaget om Narvik  
Aage Aaberge er sjefsprodusent for filmen «Narvik – Hitlers første nederlag».
Han er en av Norges mest anerkjente og meritererte produsenter og står blant annet bak storfilmen Kon Tiki som ble Oscarnominert i 2012.
Han kommer til OPPTUR for å fortelle om produksjonen av filmen som har premiere 25.desember 2020.


12. febr. | OPPTUR kveld

1830

Registrering av deltakere starter ved resepsjonen på hotellet.

 

Kvelden fortsetter i Royal Hall, med aperitiff, god mat, god stemning og prisutdelinger.

 

, click to open in lightbox