Nytt studietilbud innen reiseliv i Narvik fra høsten 2020

Nordland fagskole oppretter et nytt studietilbud innen reiseliv og opplevelser i Narvik fra høsten 2020. Studiet vil være nettbasert med samlinger og gjennomføres på deltid over to år.

Studiet passer særlig for:

  • deg som ønsker å bli bedre kjent med reiselivsnæringa, bygge kompetanse og få relevant arbeidserfaring
  • deg som allerede jobber innen reiseliv- og opplevelsesnæringene, handelsnæringen eller andre tilstøtende næringer, som ønsker faglig påfyll
  • deg som ønsker å jobbe med prosjekter som bidrar til lokal næringsutvikling og har behov hjelp til å etablere egen reiseliv- eller opplevelsesbedrift

Studiet lar seg kombinere med jobb og er en unik mulighet til å bidra til en strålende reiselivsutvikling i Narvik-regionen i tida som kommer. 

Studentene ved fagskolen gjennomfører prosjekter som en del av utdanningen. Dette bidrar til lokal næringsutvikling, og flere har fått hjelp til å etablere egen virksomhet. Reiselivssatsing er en del av innovasjosstrategien i Nordland fylke der opplevelse, kultur, natur og mat skal vises frem med stolthet. Dette gjelder alle, ikke bare de som er tilknyttet bransjen, men f. eks. bussjåfører og butikkeansatte som er «merverdiskapere».

Et kompetanseløft innen reiseliv- og opplevelsesnæringene vil kunne gi regionen et sterkt fortrinn ved at vi drar i samme retning frem mot VM-2027.

>> Søk på studiet i Narvik her

Rune Dahl
Narvikfjellet
Rune Dahl
Nordlys i Narvik