Kurs i personlig og profesjonell utvikling

I samarbeid med Bedriftskompetanse AS inviterte Narvikregionen Næringsforening ansatte i regionens arbeidsliv til et kurs i personlig og profesjonell utvikling.

Onsdag 8. juni arrangerte Narvikregionen Næringsforening i samarbeid med Bedriftskompetanse AS kurs i mental trening. Deltakerne på kurset var representanter fra regionens arbeidsliv, samt medlemmer i nettverket LINK Narvik. Astrid Lauritzen kurset deltakerne i hvordan mental trening kan bidra til økt selvfølelse, positivt fokus og tro på seg selv. 

Mental trening har sitt utgangspunkt i idretten, men er i dag blitt mer og mer aktuell også for næringslivet. På samme måte som kondisjonstrening trengs for å bli bedre til å løpe, er mental trening å trene på å styrke muskelen/det mentale vi har i hodet. Kursdeltakerne fikk innføring i hvordan mentale muskler kan trenes på samme måte som fysiske muskler, og ulike verktøy for å kunne håndtere utfordrende situasjoner i både jobbsituasjoner og i private relasjoner. 

Deltaker om hva hun vil ta med seg videre fra kurset:

"Superfornøyd med kurset! Dette er noe som alle ansatte og ledere bør få med seg. Det å bli oppmerksom på at tankesett og egen selvtillit blir påvirket av begrensninger man lager selv var veldig nyttig. At vi heller kan søke forståelse og være nyskjerrig for å skape et riktig bilde av virkeligheten." 

Astrid Lauritsen om kurset i mental trening:

"Kurset er for alle som ønsker å få mer ut av sitt eget potensiale, og for alle som vil utvikle seg. I tillegg vil dette bidra til at du får brukt energien din på en langt mer effektiv måte. Uansett hvor vi er i livet, trenger vi noen gode mål som gir oss følelsen av glede, mestring og utvikling."

Astrid Lauritzen jobber som seniorrådgiver og mentaltrener for Bedriftskompetanse i Bodø. Astrid har jobbet som leder i mange år og har også drevet egen virksomhet, «Dinmentalterner», hvor hun har tilbudt tjenester som coaching og mental trening for enkeltpersoner og bedrifter.

Astrid er i dag fast mental trener for landslaget i kunstløp, Norges Toppidrettsgymnas og Bodø Glimt sitt akademi. Hun har utdanning fra hotellhøyskole, coachingutdanning, samt høyskoleutdanning innen anvendt psykologi.

Hun vil komme tilbake til høsten for flere kurs og indivdiuelle coachingtimer. 

Ida Mari F Larsen
Ida Mari FLarsen