PROGRAMMET

Her er detaljert tidsplan for OPPTUR 2019.

OPPTUR - 13 FEBR 2019

Hele arrangementet går i Royal Hall, Quality Hotel Grand Royal.

Kl. 08:00-16:00  OPPTUR konferanse  
Kl. 19:00-23:00  OPPTUR kveld    

13. febr. | OPPTUR konferanse 

0800

Registrering av deltakere starter ved resepsjonen på hotellet.

0830

Velkommen til OPPTUR

0850

Propellfabrikken – "Ung drivkraft i Narvikregionen"

I fjor ble oppstarten av en propellfabrikk presentert på OPPTUR - nå er fabrikken i full produksjon. Hvem deltar? Hva gjør de? Og lykkes de? På årets OPPTUR vil deltakere i Propellfabrikken fortelle nærmere om både seg selv og sine hjertesaker. 

0910

Roger Ingebrigtsen -" Hva er det med Narvik?"

Han er avstandsforelsket i Narvik. Han sitter i tromsøbyen og skuer sørover – mot den nye brua og mot den nye ånden i Narvik-regionen. Hør den tidligere statssekretæren og nåværende Nord-Norge-stemmen formidle hans framtidsvisjon for Narvik. 

0940

Helge Edvardsen, Senterleder AMFI Narvik

Helge Edvardsen har vært senterleder på AMFI Narvik de siste 7 årene. Under OPPTUR deler han sine tanker om verdien av handel, samarbeid og et godt arbeidsmiljø. 

1000

Pause

1020

Maria Haraldstad, Narvik lys & interiør - "Nettbutikk – ikke bare en trussel men også en mulighet".
I 2016 kjøpte Maria Haraldstad butikken Narvik lys & interiør. I 2017 ble butikken kåret til «Årets Mesterlysbutikk». I 2018 har butikken startet nettbutikk også. Hvordan har denne reisen vært? Det før vi høre mer om av innehaver Maria Haraldstad. 

1040

EL12 og Jon Framnes, Museum Nord

Arbeidshesten EL12 har dratt tonnevis av malm fra Kiruna til Narvik gjennom 33 års knallhardt arbeid. Gjennom en ny formidlingsarena i lokene ønsker avdelingsdirektør Jon Framnes i Museum Nord – Narvik å formidle historien om naturressursene, teknologien, kapitalen og arbeidskraften. 

1100

Rowegians – Fire jenter over Atlanteren “Der ingen skulle tro at noen kunne ro”

På 36 dager rodde Cornelia, Sophie, Hege og Camilla historiske som de første norske kvinnene 5000 km over Atlanterhavet. De nådde målene de satt, slo rekorder, nøt eventyret og forble venner. Den største bragden for dem var ikke nødvendigvis selve roturen, men at de gjennomførte et prosjekt mange var skeptiske til. 

1145

Lunsj

1235

Alpin VM 2027

1245

Tonje Sollie, salgssjef Fremover

Avisen Fremover har over 100-års historie i Narvik. De siste årene har bransjen vært gjennom store endringer. For å møte mediebransjens utvikling har Tonje Sollie ledet deler av omstillingsarbeidet og har utviklet FremoverLab – et komplett reklame- og kommunikasjonsbyrå. Hvordan har denne omstillingen vært? 

1305

Arne Krokan « Vår digitale fremtid – vil du være med så heng på».

Arne Krokan vil overraske, skremme og utfordre det du trodde du visste om digitaliseringen, teknologien og hva som venter oss. – vil du være med så heng på! 

1405

Pause

1425

Campustinget, Marius og Marius «Noen fakta om studenter i Narvik»

Nåværende og påtroppende leder for Campustinget ved UiT Narvik, vil i sitt innlegg gi oss mer kunnskap om bl.a. hvem studentene er og hva de betyr for Narvik.

1440

ZU4R Christen Eide-Hermansen og Kenneth Jensvold Markussen «En gründerreise fra Gratangen til Europa».

Fra vi første gang hørte om ZU4R på Opptur i 2017 har de nå tatt store steg, og er i 2019 klar for etablering i det europeiske markedet!   

1500

Roger Finjord – «Jakten på det gode laget»

Tidligere landslagstrener Roger Finjord snakker om røtter, stolthet og identitet i sitt foredrag om hvordan man lykkes sammen. Finnmarkingen kommer til årets OPPTUR med et foredrag som både gir oss humoristiske historier, og samtidig tar oss med inn i alvoret i lederskap og samspillet mellom mennesker.

 

13. febr. | OPPTUR kveld

1900

Registrering av deltakere starter ved resepsjonen på hotellet og aperitif serveres i Royal Blue. 

Kvelden fortsetter i Royal Hall, med god mat, underholdning, god stemning og prisutdelinger.


OPPTUR-programmet