w

Plateaktuell konferansier til OPPTUR

Et allerede rekordhøyt antall påmeldte til årets OPPTUR-konferanse får 13. februar stifte nærmere bekjentskap med Frode Mikaelsen.

Konferansier
25.01.201917:34 hilde

Narvikregionen Næringsforening har invitert Mikaelsen hjem til Narvik for å være konferansier på årets OPPTUR som er 13. februar.

I tillegg til at den opprinnelige narvikgutten jobber som lederutvikler i NNL, har vært bedriftsrådgiver og kulturhusjef og driver en mat- og kulturfestival i Bodø, er han aktuell med ny plate. Mikaelsen slipper lørdag 26. januar sin nye plate «På leit etter livet» på alle digitale flater. Og Mikaelsen lover musikalske smakebiter på konferansen.

Mikaelsen gav ut sin første plate «Ut på tur» i 2001 og fulgte senere opp med «Fin» Nå er han aktuell med sin tredje plate; «På leit etter livet». Alle tre platene i tett samarbeid med en annen Narvik gutt; Knut Einar Haavik.  

  • Det tar fort noen år å lage en plate, sier Mikaelsen om tiden fra forrige plate. - Det er jo et liv som skal leves, og sånn tar tid. 
  • Jeg er veldig glad for å ha fått Frode Mikaelsen som konferansier til årets OPPTUR. Han har lang erfaring fra næringslivet på mange områder, han har hatt en rekke ulike roller innen kunst og kulturliv og er en flittig brukt konferansier og er fra Narvik, og når han i tillegg tar med seg gitaren fra Bodø er vi klar for en musikalsk og morsom OPPTUR-konferansier, sier direktør i Narvikregionen Næringsforening, Svein Erik Kristiansen.