w

Dette er Bård Meek-Hansen

Han er daglig leder i Grovfjord Mek. Verksted, et selskap som har vært i familiens eie siden 1990 og i flere tiår har drevet med skipsbygging, skipsservice og motorreparasjoner.

09.02.201812:41 hilde

Grovfjord Mekaniske Verksted.
 

Dette er Bård Meek-Hansen. Han er daglig leder i Grovfjord Mek. Verksted, et selskap som har vært i familiens eie siden 1990 og i flere tiår har drevet med skipsbygging, skipsservice og motorreparasjoner. Inkludert selskaper som delvis eies av bedriften har de rundt 140 ansatte og omsetter for over 500 millioner kroner. Bedriften har siden 2000 levert over 100 båter til oppdrettsnæringen over hele landet.

Nylig ble verdens første elektriske båt for oppdrettsnæringen levert. Grovfjord Mekaniske Verksted takket nei til en av verdens ledende elektronikkbedrifter da den elektriske delen skulle utvikles. De valgte heller å samarbeide med Universitetet i Narvik.

Bedriften arbeider også med å utvikle en helt ny el-sjark, men bedriftslederens drøm er at hele fiskeflåten skal være fossilfri. Bård mener det kun er utvikling av fornybar teknologi som kan redusere utslippene av klimagasser, stoppe temperaturøkningen på jorda og reversere klimaendringene.

Du møter Bård Meek-Hansen på Opptur 1. mars. Sikre deg plass nå.

Les mer og meld dine ansatte på OPPTUR her: PROGRAM OG PÅMELDING OPPTUR 2018

Bård Meek-Hansen

Relaterte artikler