Ansatte

Narvikregionen Næringsforening (NRNF) har to fast ansatte.

24.01.201616:57 Hilde Normark

Svein Erik Kristiansen 
Direktør 

LinkedIn

Mobil: 900 44 385
Epost: svein.erik.kristiansen@nrnf.no 

Vi er svært godt fornøyd med å få Svein Erik med på laget i NRNF fra 1. august 2018. Han er en lagbygger som har stor troverdighet spesielt i regionen og i Nord-Norge generelt og vi vil få en leder som ytterligere vil sette NRNF på kartet i en tid hvor positiviteten blomstrer.


Svein Erik Kristiansen kjenner Narvikregionen godt og har også god kjennskap til næringsforeningen. Nå ser han frem til å bli enda bedre kjent med foreningens arbeid og medlemmene.

– "Narvikregionen Næringsforening har gjennom mange år gjort en solid innsats for næringslivet i regionen. Når jeg fikk tilbudet om denne jobben var det en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg. Jeg ser frem til å bli enda bedre kjent med alle medlemmene i næringsforeningen og bidra til at de forsetter sin verdiskapning i regionen", sier Svein Erik Kristiansen.   

Samtidig som Svein Erik Kristiansen ansettes går Hilde M. Normark over i en ny rolle som administrasjonssjef. I tillegg til oppfølging og drift av foreningens ulike prosjekter vil Hilde Normark nå også styre de daglige rutinene på kontoret til næringsforeningen.

 

Hilde M. Normark
Administrasjonssjef

LinkedIn  
Mobil: 948 90 222
Epost: hilde@nrnf.no

Hilde har en faglig bakgrunn fra markedshøgskole, økonomi/ledelse (UiT), kommunikasjonsledelse (UiN), personalledelse og kompetanseutvikling (UiN). Hun har allsidig bakgrunn fra 7 år v/VINN (prosjektarbeid), 5 år v/Funn (marked, medie, kommunikasjon) og egen virksomhet (oversetting og kursleder). 

Hilde har prosjektlederansvar i bl.a. følgende prosjekter:

Svein Erik Kristiansen
, click to open in lightbox
Hilde M. Normark
, click to open in lightbox