Nominerte til "Årets Servicebedrift 2023"

Befolkningen har levert sine forslag til kandidater for prisen, og juryen har nominert disse 5 bedriftene som går videre til avstemming på nett.

Stemmeprosess er nå avsluttet

Her presenterer vi de 5 nominerte til "Årets Servicebedrift 2023" og de begrunnelser som er kommet inn fra befolkningen.

Stemmeprosess er nå avsluttet, vinner offentliggjøres under OPPTUR, 22. februar 2023.  
 

   

Fischer klær

Utdrag fra begrunnelse: 
- "Fischer er faglig dyktige og leverer god kundebehandling og kvalitet. Nå etter at Casper Sivertsen har tatt over butikken merker jeg en stor, positiv forskjell. Som Narvikpatriot og selger blir jeg oppriktig stolt og glad for den servicen Fischer viser. Først og fremst har de noen nydelige ansatte som smiler og hilser deg oppriktig velkommen inn i butikken. De "ser" deg som kunde, tolker din stil og møter dine behov. De er frempå med forslag, ideer og trender. De kler opp Narvikfolk til noen flotte folk. Det er ikke vanskelig å sanne med på at servicen du får hos Fischer er til etterfølgelse hos hele handelsstanden. Det er mange flinke her, men Fischer er helt i toppen. Hele handelsstand merker den sterke konkurransen fra nettbutikkene. I stedet for å klage og beklage seg, mener jeg å oppleve at Fischer virkelig har lent seg enda mer frem. De har steppet opp servicenivået og kundeopplevelsen for å gjøre seg uunnværelig. De skaper handle lyst og de skaper verdier for lokalmiljøet. Jeg stolt og takknemlig for jeg har en butikk som Fischer i mitt lokalmiljø. De har hatt mest fremgang på service i Narvikregion."  

Furu Gastro Pub

Utdrag fra begrunnelse: 
-"Bastian Niederholtmeyer har med sitt drivende engasjement klart å skape en perle i gate 1 - i tett samarbeid med kjøkkensjef og medeier Normantas Ruzgas. Disse er fullstappet av faglig kunnskap, setter gjestene i høysetet og jobber aktivt for å vidreformidle sitt engasjement til både ansatte, skoleelever, lærlinger og byens befolkning. På FURU Gastropub føler man seg bestandig hjemme når man kommer på besøk."  

Hårstrået frisør

Utdrag fra begrunnelse:
-"Flinke frisører, som alltid er hyggelige og imøtekommende med kundene. De gjør alltid det litte ekstra for oss kunder. En føler seg alltid velkommen når en kommer dit."  

Overia interiør og klær

Utdrag fra begrunnelse:
- "Butikken er en av få nisjebutikker som er igjen i Narvik. Man blir alltid tatt i mot med et smil og det er en fin atmosfære i butikken. Hyggelig betjening som gjør alt for å tilfredstille kundenes behov."  

Rema 1000 Ankenes

Utdrag fra begrunnelse:
-"Gjennom flere år har Harald Anthonsen drevet sin virksomhet med gode resultater på Ankenes. Rema 1000 Ankenes støtter mange lag og foreninger, samtidig som butikken yter fantastisk service ovenfor sine kunder. Da vi hadde ras i Beisfjord viste butikken en stor fleksibilitet og service ovenfor de som ikke hadde tilgang til butikk."  

Fischer klær
Furu Gastropub
Hårstrået Frisør
Overia Interiør & klær
Rema 1000 Ankenes